Det finns överväldigande bevis sedan början av 1800-talet för att vaccin inte bara skyddar oss mot mycket farliga sjukdomar, utan även att de är säkra att använda och att de räddar liv. Miljontals liv. Varje år!

Idag är det knappt någon i Sverige som blir döv av röda hund, förlamad av polio, dör av kikhosta, eller steril av påssjuka. Allt detta tack vare införandet av vårt barnvaccinationsprogram. Praktiskt taget samtliga nationer på planeten har idag ett extensivt barnvaccinationsprogram på plats, vilket ensamt förhindrar mellan 2-3 miljoner dödsfall varje år. Enbart mässlingsvaccinet har räddat över 17 miljoner liv mellan år 2000-2015.

Filmen nedan är från ASAP Science, och låter dig på ett bra sätt få ta del av de vanligaste argumenten för att INTE vaccinera dig eller ditt barn, samt givetvis argument i motsatt riktning. Var vi står någonstans i frågan är väl rätt uppenbart, men sjukdomsstatistiken och 20 decenniers forskningsresultat ljuger inte. Och månen är inte en ost bara för att högljudda kändisar säger att den är det…

Peter Gutniak
Verksamhetschef
peter@vaccinationsgruppen.se
Mobil: 0709-609040