Resemedicin, vaccinologi och infektionssjukdomar är väldigt spännande och dynamiska områden som få har ingående kunskap om. Här får du jobba preventivt med friska människor. Nu söker vi fler sjuksköterskor som gärna vill bli specialister!

Du kommer bli expert på vaccinationer av såväl stora som små! Underbara kundmöten som ger glädje under arbetsdagen. Vi söker dig som har god hand med barn, är serviceinriktad, driven, lyhörd och flexibel.  Arbetet kräver att du är självgående och kan fatta snabba beslut, och även att du är ödmjuk nog att be om hjälp i situationer där du inte känner dig hundraprocentigt säker.

Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet som sjuksköterska med brett kompetensområde inom medicin eller infektionssjukvård. Har du erfarenhet av vaccinationsmottagning, företagshälsovård eller tropikmedicin är det ett plus! Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Du kommer få en gedigen introduktion och erbjudas fortbildning och spännande föreläsningar inom området.  Vi ser även till att ha en fin och sammansvetsad sammanhållning vilket resulterar i många roliga events under året!

Vår verksamhet består av flera vaccinationsmottagningar i Stockholm. Dessutom bedriver vi en omfattande mobil vaccinationsverksamhet i Stockholmsområdet under vår och sommarhalvåret samt vaccinerar ute på mässor och företag.

Eftersom vi expanderar söker vi flera personer, avseende såväl deltid som heltidstjänster. Samtliga är tillsvidareanställningar. Tillträde sker enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

Arbetstiderna varierar beroende på tjänst, men kolla gärna våra öppettider på sajten för att få en uppfattning om vad det kan röra sig om!

Skicka din ansökan till jobb@vaccinationsgruppen.se redan idag, och det är alltid trevligt om du skickar med ett foto!