Resemedicin, vaccinologi och infektionssjukdomar är väldigt spännande och dynamiska områden som få har ingående kunskap om. Här får du jobba preventivt med friska människor. Nu söker vi fler sjuksköterskor som gärna vill bli specialister!

Du kommer bli expert på vaccinationer av såväl stora som små! Underbara kundmöten som ger glädje under arbetsdagen. Vi söker dig som har god hand med barn, är serviceinriktad, driven, lyhörd och flexibel.  Arbetet kräver att du är självgående och kan fatta snabba beslut, och även att du är ödmjuk nog att be om hjälp i situationer där du inte känner dig hundraprocentigt säker.

Du kommer få en gedigen introduktion och erbjudas fortbildning och spännande föreläsningar inom området.  Vi ser även till att ha en fin och sammansvetsad sammanhållning vilket resulterar i många roliga events under året!

Vår verksamhet består av vaccinationsmottagningar på Kungsholmen samt i Vällingby. Dessutom bedriver vi en omfattande mobil vaccinationsverksamhet i Stockholmsområdet under vår och sommarhalvåret samt vaccinerar ute på mässor och företag.

Nu söker vi två personer, där den ena avser halv- och den andra en heltidstjänst. Bägge är tillsvidareanställningar. Tillträde sker enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

Arbetstiderna varierar veckovis enligt ett rullande schema, och för heltidstjänsten är dessa oftast förlagda mellan ca kl 8.30 – 16.30, måndag – fredag. Vid sex tillfällen varje månad arbetar du till kl 19. En lördag i månaden arbetar du mellan kl 9.50 – 15.20.

Halvtidstjänstens arbetstider varierar även dessa veckovis enligt ett rullande schema, men är förlagda mellan kl 13 – 19 måndag-torsdag, och 10 – 15.30 några lördagar per månad.

Skicka din ansökan till jobb@sticka.se redan idag, och det är alltid trevligt om du skickar med ett foto!