Resemedicin och vaccinologi är spännande och dynamiska områden och nära relaterade till infektionsmedicin. Vår verksamhet består av vaccinationsmottagningar på Kungsholmen och i Vällingby. Dessutom bedriver vi omfattande mobil vaccinationsverksamhet i Stockholmsområdet under vår- och sommarhalvåret samt vaccinerar på företag.

Vi söker dig som redan tidigare har arbetat med vaccinationer och reserådgivning i större eller mindre omfattning och vill ägna mer tid åt denna disciplin. En bakgrund från infektionsmedicin är meriterande men inget krav.

Du arbetar gärna i team med sjuksköterskor och andra personalkategorier, samt har en pedagogisk ådra och är intresserad av att utbilda andra. Hos oss hittar du engagerad och driven personal med stor kunskap och professionell attityd.

En del av dina arbetsuppgifter är att kontinuerligt uppdatera dina kollegor om nyheter inom det resemedicinska området och du bidrar även till att tillse att företagets riktlinjer ligger i fas med de senaste vetenskapliga rönen. Att du har en hög ambitionsnivå, såväl vad avser egna ansvarsområden som med företagets verksamhet i stort, är något som skulle uppskattas.

Du behärskar svenska till 100 % i tal och skrift, och en svensk läkarlegitimation är en förutsättning. Har du en egen etablering för nationell läkarvårdstaxa är det en tillgång, men inget krav.

Anställningen är tillsvidare och omfattningen enligt överenskommelse. Möjlighet finns att variera sin arbetstid. Tillträde snarast. Skicka din ansökan till jobb@sticka.se redan idag, och det är alltid trevligt om du skickar med ett foto!